Megyünk a VinCE Budapest 2015-re!!!
Irta Administrator - hétfő 23 február 2015 - 19:00:54
Mi az a VinCE Budapest?
Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait.
A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

Kiknek szól?
Mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, akik pedig ennél fogva minden termékben a különleges minőséget keresik, legyen az péksütemény vagy ásványvíz. A VinCE páratlan élményt kínál az értő borszeretőknek.
Ugyanakkor kihagyhatatlan rendezvény a szakma minden szereplőjének.
– A sommelier találkozhat a borásszal, vele együtt kóstolhat, az így szerzett „sztorikat” pedig hasznosíthatja majd vendégei asztalánál.
– Az éttermek tulajdonosai a legjobbak közül válogathatnak, az egész borlapjukat könnyedén összeállítják egy helyen.
– A borról tanulóknak ez maga a tudás fellegvára.
– A borászok étteremtulajdonosoknak, sommelier-knek, érdeklődő borszeretőknek mutathatják meg boraikat.
– A kereskedők egy helyen találhatják a legjobb minőségű hazai borokat, különös tekintettel az újdonságokra.
– A borimádók számára pedig ez maga a paradicsom, ahonnan nem akarnak majd hazamenni!

Hol rendezzük?
Közép-Európában, annak is a nagy bortermelő hagyományokkal rendelkező közepén, Magyarországon. A lüktető főváros, Budapest vonzza a konferenciákat és rendezvényeket – a budepesti fesztiválok és események pedig óriási népszerűségnek örvendenek világszerte. A VinCE 2010 boreseményre érkeztek vendégek a szomszédos országokból, távolabbi európai országokból, az Egyesült Államokból, de még Peruból is. 2011-ben még több külföldi vendégünk volt, az európai országokon kívül volt amerikai, japán és kínai vendégünk is szép számmal.
A város szívében, az Erzsébet körúton elhelyezkedő gyönyörű ötcsillagos szálloda pompájával hozzájárul a rendezvény sikeréhez és egyúttal méltó a legszebb borokhoz, a legnagyszerűbb előadókhoz. És nem utolsó sorban: a szálloda óriási rendezvénykomplexuma a legkorszerűbb technikával alkalmas egy nemzetközi rendezvény lebonyolításához.
Hozzaszolas: 0 Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz